Home
Ons aanbod

Aankoop

Verkoop
Links
Contact


Marktontwikkelingen in Frankrijk

Investeren kan een belangrijke reden voor de aanschaf van een tweede huis in Frankrijk zijn. Uiteraard verschillen de ontwikkelingen op de onroerendgoed markt per regio. Wat gebeurt er op de Franse onroerend goed markt? Waar heb ik de meeste kans op een goed rendement?

De Bourgogne en de Morvan zijn nog redelijk betaalbare streken alhoewel de Bourgogne momenteel snel in prijs stijgt, dit geldt ook voor de Limousin. Deze streken hebben nog steeds potentie en zijn momenteel zeker interessant voor uw investering.

De Languedoc-Roussillon, de hoek die gevormd wordt door de Pyreneeën en de Middellandse zee, toont al jaren een sterke waardestijging. Bekende plaatsen in deze streek zijn Carcassonne, Narbonne en Perpignan. Toplocaties zijn natuurlijk de Provence-Alpes Côte-d'Azure en de Dordogne. De belangstelling van kopers die onroerend goed willen aanschaffen voor eigen gebruik is onverminderd groot. Tot slot is de Franse Ardennen het goedkoopste gebied, maar kenners verwachten hier op korte termijn verandering in.

Op zoek naar een goede investering en wilt u eens van gedachten wisselen met een deskundige? Neem gerust contact met ons op.

 

 


 
 
       
 
 
  © frankrijkmakelaar.nl Freelance web designer